Det handler om kultur, utvikling og gjensidig respekt.
Les merHusk på disse tingene, uansett om overrekkelsen er intim eller storartet.
Les merRoy er en bauta i bedriften, og har viet nærmest hele sitt arbeidsliv til Nortekk.
Les merFor bedriften er det veldig bra med stabilitet. Dessuten er det viktig at vi har fått beholde kjernekompetansen som dere har bygget bedriften.
Les merSom ekstravakt og bioingeniør bidro Lillebeth i Volvat med en dedikasjon få kan matche.
Les merMyten om at folk slutter i jobben på grunn av lønn, faller gjennom fingrene når man graver litt dypere.
Les merDet kan være en fordel å fortelle medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere om feiring av milepæler.
Les merEndring i produktpakken fra og med mai 2025
Les merTips til overrekkelsen
Les merMulig rekord - 70 år i Raumnes!
Les mer— Vi er ikke i nærheten av få den annerkjennelsen vi trenger på arbeidsplasser, sier professor Gry Espedal.
Les mer– I Coop Hordaland er alle gode kollegaer og kjente ansikt for kundene. Det skaper mange fine kundeøyeblikk.
Les merVollan Gjestestue har vært kjent for tradisjonsrik husmannskost i 75 år. En tredjedel av denne tiden har Eva jobbet som kokk, og hun beskriver arbeidsplassen som sitt andre hjem.
Les merPrisjustering på Medaljen i 2025.
Les merKjell Dammen ble bankmann ved en tilfeldighet. Nå takker han for seg etter 44 år i banken!
Les merLedere som anerkjenner innsats på arbeidsplassen, kan ha et fortrinn. Dette har Per Arnstein Aamot en klar tanke om. Han er opptatt av å løfte frem enkeltpersonene ved spesielle anledninger.
Les mer«Ingenting er umulig» er blant Torkel Viks mest brukte uttrykk på jobb.
Les merNår Innovasjon Norge beskriver Ole Andreas, er det åpenbart at han har vært en verdifull lagspiller i sine 43 år på jobb.
Les mer- Maria har vært vår gode kollega gjennom 25 år! DET er fantastisk.
Les merUtenfor jobb er Ola en impulsiv fyr. Jan Tore forteller om en gang da en av kollegaene til Ola hadde kjøpt seg ny el-bil.
Les mer